Newbornshoot; hoe werkt het?

Willen jullie een newbornshoot doen? Leuk! Dit is hoe het in zijn werk gaat;

Afspraak maken voor de newbornshoot

Omdat je van te voren (meestal) niet weet wanneer de kleine geboren wordt plannen we de newbornshoot in na de geboorte. Het is het beste om dit in de eerste 3 weken erna te doen. Jullie kunnen mij een bericht sturen zodra de kleine er is en dan stuur ik jullie mijn mogelijkheden door. Ik heb iedere week hiervoor een aantal opties.

Newbornshoot aan huis

Voor de newbornshoot kom ik bij jullie thuis. We maken foto’s van alleen de kleine, jullie met de kleine en foto’s met eventuele broertjes en zusjes. Ik geef alles aan wat we kunnen doen en jullie mogen zelf ook met ideeën komen. Ik maak gebruik van spullen die jullie zelf hebben zoals dekentjes, knuffels, het geboortekaartje enzovoorts. Ook laten we verschillende ruimtes zoals de babykamer en de woonkamer in de foto’s terugkomen.

Newbornshoot voorbereidingen

Om de babyshoot zo goed mogelijk te laten verlopen is het fijn als jullie het volgende alvast voor kunnen bereiden;

  • Jullie kleintje van te voren lekker in bad doen. Hier worden ze vaak heel ontspannen van.
  • Jullie kleintje alvast een leuke outfit voor de newbornshoot aantrekken.
  • Zorgen dat hij/ zij gevoed is (tussendoor bijvoeden is ook geen probleem).
  • Zorgen dat het lekker warm is in huis.
  • Jullie bed opmaken.
  • Zorgen voor een opgeruimde woonkamer en kinderkamer.
  • Een tweede baby outfit klaar leggen.
  • Zorgen dat jullie (en eventuele broertjes en zusjes) foto ready zijn.

De praktische kant

Een newbornshoot duurt 1 uur en kost 109,-. Hier komen alleen de eventuele reis- en parkeerkosten nog bij. Jullie ontvangen een onbeperkt aantal foto’s (van iedere soort foto 1). Deze krijgen jullie nabewerkt, in groot bestandsformaat (JPEG), digitaal geleverd. Enkele in onder andere zwart/ wit en sepia. Jullie zijn vrij om ze zelf af te drukken, te delen met familie enzovoorts. De levertijd van de foto’s is +- 3 weken. Als jullie enkele foto’s eerder willen ontvangen voor bijvoorbeeld een geboortekaartje dan is dat geen probleem.